De B&B Ereprijs is een heerlijk appartement waar wij onze gasten met alle comfort zullen omringen. Wij helpen u met al uw vragen over Den Haag en de vele mogelijkheden die de stad u kan bieden.

De B&B Ereprijs is makkelijk te bereiken en ligt in een rustige buurt met veel wandel- en fietsmogelijkheden in bos en duin.

Vanuit de B&B Ereprijs heeft u een fraai uitzicht op het beschermd natuurgebied Wapendal, een overblijfsel van het oerduin.

Hier groeien niet alleen bijzondere planten als de duinheide, maar het is ook een broedgebied voor vele soorten vogels. In de winter grazen er shetlandpony's.

Het openbaar vervoer vindt u op 2 minuten loopafstand van de B&B Ereprijs. Hiermee bent u in 20 minuten in het centrum van Den Haag en het Centraal Station.

Ook alle bekende musea, bezienswaardigheden en de badplaatsen Scheveningen en Kijkduin zijn met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Als u op zoek bent naar een heerlijke korte zomervakantie waarin u cultuur en strand wilt combineren, dan bent u bij de B&B Ereprijs op het juiste adres. Overdag loopt u in korte tijd naar het minder drukke strand tussen Scheveningen en Kijkduin en 's avonds geniet u van een heerlijke maaltijd in één van de strandtenten of kiest u voor een gezellig restaurant dicht in de buurt. De volgende dag gaat u met de tram naar het Binnenhof en het Mauritshuis en sluit u de dag af met een rondvaart door de grachten van Den Haag.